Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bila 3 tjedna na respiratoru

Tuga u Osijeku: Ženi koja je danas preminula prije dva tjedna od koronavirusa preminuo i otac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je tri tjedna bila na respiratoru, 47-godišnja Osječanka šesta je osoba koja je preminula od posljedica zaraze koronavirusom u tom gradu. Njezin otac (71) isto tako je prije dva tjedna preminuo od istih posljedica zaraze. Oboje su imali zdravstvene tegobe i prije zaraze.

Koronavirus je u Osijeku odnio šest života, a posljednja je 47-godišnja žena koja je izgubila bitku s bolešću COVID-19 nakon tri tjedna provedena na respiratoru u KBC-u Osijek.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna FESTIVAL, NOGOMET, VELIKA GOSPA... Osječki stožer izdao upozorenje, očekuju više desetaka tisuća ljudi na događanjima za vikend Slika nije dostupna Stožer objavio Dva nova slučaja koronavirusa u Hrvatskoj: Osim u Osijeku, jedan pozitivan i u Zagrebu

Kako doznaje Jutarnji list, koronavirus je već ranije uzeo život i njezinu ocu (71), koji je dva tjedna ranije, u noći s 3. na 4. travnja preminuo u osječkoj bolnici.

I preminula žena i njezin otac patili su i prije zaraze od zdravstvenih tegoba.

Na redovnoj konferenciji za medije Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije, načelnik tog stožera izrazio je sućut obitelji preminule 47-godišnje žene.

Osječki Stožer u petak je izvijestio kako u županiji nema novozaraženih, tako da je ukupan broj dosad zaraženih koronavirusom ostao na 108. U KBC-u Osijek još je dvoje pacijenata na respiratoru, a 24 zaražene osobe nalaze se na liječenju u bolnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene