Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VIRUS IZA REŠETAKA

Na sudovima u Dalmaciji otkazuju se rasprave: Korona pokosila zatvorenike i osoblje u kaznionicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zatvorima u Splitu, Šibeniku i Zadru ovih se dana bilježi više oboljelih od koronavirusa. Otkazuju se i rasprave na sudovima.

Na splitskom Županijskome sudu u petak je odgođeno suđenje zločinačkoj organizaciji, jer je jedan optuženik zaražen koronavirusom, a drugi je u izolaciji u zadarskom zatvoru.

U zatvoru na Bilicama u Splitu trenutno je zaraženo 12 pritvorenika i 8 zaposelnih, u zadarskom zatvoru 12 privorenika i 2 službenika su pozitivni na koronavirus, a u šibenskom zatvoru zaraženo je čak 14 pritvorenika, navodi Dalmatinski portal.

Iz Ministarstva pravosuđa to su i potvrdili te dodali kako su u zatvoru u Splitu do 15. veljače na snazi djelomična ograničenja: između pritvorenika i posjetitelja je pregrada od pleksiglasa, a za ulzak je potreban negativan test koji ne smije biti stariji od 72 sata.

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo ipak, u manjem broju Nakon okupljanja ispred Remetinca, ista skupina građana sastala se na Trgu Francuske Republike: "Predsjedniče, pomozite nam!"

Pročitajte i ovo Covid potvrda - 3 na zatvorenom dijelu sjednice Vlada se Ustavnom sudu očitovala oko uvođenja EU digitalne COVID potvrde

Navode i da je u zatvorskom sustavu na razini Hrvatske procijepljeno 75 posto pritvorenika.

 

  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene