Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KARTA PROCIJEPLJENOSTI

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je kartu procijepljenosti za cijelu Hrvatsku. Pogledajte stanje po općinama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema karti cijepljenja koju je objavio HZJZ, najviše je cijepljenih građana u nekoliko dalmatinskih, slavonskih i istarskih općina.

Prema podacima interaktivne karte procijepljenosti za područje čitave Hrvatske koju je objavio Hrvatski zavod za javno zdravstvo, najviše je cijepljenih građana na području nekih dalmatinskih, slavonskih, istarskih i zagorskih općina.

Među općinama s najvećim postotkom cijepljenih su Kumrovec s 55,24 posto, Bilje s 52,1, Kukljica s 55,51 te Rovinj s 46,61 posto, Daruvar s 48,8 posto. Dalmatinske općine Sali i Preko imaju više od 60 posto, dok Pakrac i Topusko također prelaze 50 posto.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ponosni na svoj uspjeh Imaju jednu od najnižih stopa zaraze COVID-om i prvaci su procijepljenosti: Jesu li pošteđeni četvrtog vala?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Broj zaraženih blizu rekorda Uvode stroge mjere: Necijepljeni neće moći u kafiće, restorane, kod frizera...

Među najgorima po procijepljenosti su Dicmo s 19,15 posto, Đulovac u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji s 19,03 posto te Zrinski Topolovac u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji s 18,45 posto cijepljenih stanovnika.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene