Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema karti cijepljenja koju je objavio HZJZ, najviše je cijepljenih građana u nekoliko dalmatinskih, slavonskih i istarskih općina.


Prema podacima interaktivne karte procijepljenosti za područje čitave Hrvatske koju je objavio Hrvatski zavod za javno zdravstvo, najviše je cijepljenih građana na području nekih dalmatinskih, slavonskih, istarskih i zagorskih općina.

Među općinama s najvećim postotkom cijepljenih su Kumrovec s 55,24 posto, Bilje s 52,1, Kukljica s 55,51 te Rovinj s 46,61 posto, Daruvar s 48,8 posto. Dalmatinske općine Sali i Preko imaju više od 60 posto, dok Pakrac i Topusko također prelaze 50 posto.

Koronavirus u Španjolskoj, ilustracija Imaju jednu od najnižih stopa zaraze COVID-om i prvaci su procijepljenosti: Jesu li pošteđeni četvrtog vala?

Koronavirus u Austriji, ilustracija Uvode stroge mjere: Necijepljeni neće moći u kafiće, restorane, kod frizera...

Među najgorima po procijepljenosti su Dicmo s 19,15 posto, Đulovac u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji s 19,03 posto te Zrinski Topolovac u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji s 18,45 posto cijepljenih stanovnika.

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju