Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Kolegijalna radna atmosfera"

Konzum zapošljava: Nude božićnicu, uskrsnicu i regres te fleksibilno radno vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konzum je raspisao natječaj za nove radnike na pozicijama prodavača, skladištara, mesara, kuhara, vozača, komisionara i dostavljača.

U pozivu se navodi kako su primanja za radnike u maloprodaji nedavno povećana  u okviru procesa restrukturiranja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvješće o poslovanju Operativna dobit Agrokora u deset mjeseci 1,7 milijardi kuna Slika nije dostupna Sporazumno napušta kompaniju Promjena u Upravi Konzuma: Ines Lozić dala ostavku, novi član već imenovan

Uz rad u "kolegijalnoj radnoj atmosferi", budući zaposlenici Konzuma mogu očekivati i božićnice, uskrsnice i regresa. Iz Konzuma poručuju kako od sada zapošljavaju i na nepuno radno vrijeme "čime se izlazi ususret i omogućava fleksibilnije radno vrijeme roditeljima, studentima i svima kojima je to važno i nužno radi usklađivanja privatnih i poslovnih obveza"

„Proces restrukturiranja Konzuma koji je u tijeku već pokazuje i prve rezultate – uspjeli smo stabilizirati poslovanje, zatvoriti dio duga dobavljačima i osigurati redovito podmirivanje obveza prema njima te tako ostvariti redovitu opskrbu naših trgovina robom. Zatvaramo i dio trgovina kako bismo postigli operativnu stabilnost te poboljšali uvjete rada u budućnosti. Iza nas je i uspješna sezona u kojoj su, kao i u ostalim aktivnostima, ključnu ulogu odigrali Konzumovi zaposlenici koji su bili uz kompaniju u najtežim trenucima te potvrdili kako su naš najvredniji resurs. Svi zajedno s veseljem očekujemo nove kolege i želimo im dobrodošlicu u jedan od najvećih kolektiva u Hrvatskoj, u kojem još jače nego ikad prije njegujemo kvalitetne međuljudske odnose, jamčimo redovitu isplatu plaće i pružamo brojne dodatne pogodnosti“, istaknuo je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

Oglasi se mogu pronaći na internetskim stranicama Konzuma, no uvjeti koje bi budući zaposlenici trebali zadovoljiti nisu navedeni. Na oglas se prijavljuje ispunjavanjem formulara s osobnim podacima i informacijama o prethdonom radnom iskustvu.

Konzum bilježio gubitke sve do kolovoza 2017.

Podsjetimo, povjerenik Ante Ramljak je u svojem zasad djelomičnom planu za Agrokor, Konzum svrstao među zdrave i perspektivne tvrtke koncerna, gledano iz perspektive potreba za vjerovničke nagodbe.

Isto tako, financijski stručnjak Andrej Grubišić je nedavno gostujući u studiju Dnevnika Nove TV rekao kako smatra da Konzum neće ići u stečaj.

Valja podsjetiti i na izvješće izvanredne uprave Agrokora koje je pokazalo da je Konzum u 2015. godini ostvario poslovni gubitak od 1,4 milijarde kuna, iako su te godine službeno prijavili dobit od 235 milijuna kuna.

Izvanredna uprava Agrokora objavila je, podsjetimo, i mjesečno izvješće za razdoblje od 11. rujna do 10. listopada 2017. godine. Prema objavljenim podacima, Konzum je u prvih šest mjeseci poslovao s gubitkom od 18 milijuna kuna. U kolovozu je Konzum poslovao s gotovo 8,9 milijuna kuna dobiti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene