Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON IZNENADNE OSTAVKE

Komentar Mislava Bage: ''Mislim da je Miroslav Škoro romantičarski ušao u politiku. Mislio je da kako mu na koncertima svi plješću, da će mu tako pljeskati i u političkoj areni"

Prije mjesec dana borio se za mjesto gradonačelnika Zagreba, prije godinu dana za premijera, prije godinu i pol za predsjednika Republike. Miroslav Škoro danas je dao neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta.

Škorina odluka za neopozivu ostavku danas je šokirala njegove stranačke kolege. Htio je postati premijer, predsjednik Republike Hrvatske, ali i gradonačelnik Zagreba. Komentar na današnju iznenadnu odluku donosi Mislav Bago.

''Ja mislim da je Miroslav Škoro romantičarski ušao u politiku. Mislio je da kako mu na koncertima svi plješću, da će mu tako pljeskati i u političkoj areni. Nije to baš tako. Oni koji su ga došli slušati, ne znači da će svi glasati za njega'', rekao je Bago.

Objašnjava da očito Škoro nije bio spreman sam zadavati i primati politčke udarce za koje je i sam komentirao da ''nema toga tko nije o njega obrisao noge''.

''Očito se nije znao nositi s tim'', dodaje Bago.

Pročitajte i ovo Asher Shalmon i Sanja Vištica Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV Jedan od glavnih izraelskih stratega za borbu protiv korone o masovnom cijepljenju i povratku u normalu: ''Prije godinu dana rekao bih da će pandemija završiti 2021., ali...''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OSUMNJIČENI ZA IZAZIVANJE PROMETNE NESREĆE Završena istraga strašne nesreće na Jarunu u kojoj je poginula studentica: Uz motociklista pritvoren i jedan od vozača automobila, objavljeni detalji tragedije

Domovinski pokret je politička stranka koja je postala popularna upravo zbog Škore, a pitanje je što će sada biti, nakon njegova odlaska.

''On je bio taj magnet, zaštitno lice. Vrlo vjerojatno će se dio biračkog tijela pasivizirati, ta neka jezgra će ostati, a neki će tražiti put prema drugim političkim opcijama'', komentirao je.

Mislav Bago, Marija Miholjek i Saša Kopljar Mislav Bago, Marija Miholjek i Saša Kopljar (Foto: DNEVNIK.hr)

Odlaskom Škore najviše bi mogao profitirati Most, govori Bago. HDZ će teško pod vodstvom Andreja Plenkovića vratiti taj dio birača. ''Ipak je to malo desnije biračko tijelo koje bi možda glasalo za HDZ, ali sigurno ne za HDZ pod vodstvom Andreja Plenkovića'', naveo je Mislav Bago. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene