Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prema graničnim prijelazima

Kolona na Istarskom ipsilonu 25 km

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedan vikend gužvi na hrvatskim prometnicama.

Kako je izvijestio HAK, na Istarskom ipsilonu kolona vozila prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija duga je oko 25 kilometara a pred tunelom Učka oko dva kilometra.

Pročitajte i ovo Kolona - 3 Stvara se i mnogo smeća Kaos na cesti - Kilometarske kolone i višesatno čekanje izluđuju vozače i mještane: "Što Vlada čeka s obilaznicom?" Gužva na prometnicama (Foto/Arhiva: Dusko Marusic/PIXSELL ) Pojačan promet Počele gužve: Kilometarske kolone na graničnim prijelazima i naplatnim kućicama

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, posebice na autocesti A 1 između Zagreba i Bosiljeva, kolona je na izlazu Lučko oko tri kilometra, a usporeno se vozi od čvora Jankomir do čvora Lučko.

Usporeno se vozi zbog gužve na dionici autoceste A 1, između Maslenice i tunela Sveti Rok u smjeru Zagreba. Zbog prometne nesreće na državnoj cesti D 102 kraj Malinske zastoj je na Krku.

Na autocesti A 2 Zagreb-Macelj, zastoj je pred naplatom Trakošćan u smjeru Maclja. Vozače se stoga moli za strpljenje i upozorava na oprez.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene