Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitka Predsjednice:

'Oluja je kruna povijesne borbe za slobodu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović čestitala je Dan pobjede i Dan hrvatskih branitelja.

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je hrvatskim državljankama i državljanima srdačnu čestitku u kojoj je naglasila da je "Oluja" kruna povijesne borbe za slobodu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Slika nije dostupna 8. listopada Predsjednica čestitala Dan neovisnosti: ''Želimo stvarati društvo i državu po mjeri hrvatskog čovjeka''

"Svim hrvatskim državljankama i državljanima u domovini i svijetu srdačno čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Domovinski rat temelj je naše države, a 'Oluja' kruna naše povijesne borbe za slobodu. Ponosni na svoju pobjedu i na sva dosadašnja ostvarenja i uspjehe, proslavimo radosno naš državni blagdan, sa zahvalnošću svima koji su podnijeli žrtvu života i zdravlja za ostvarenu neovisnost i s vjerom da ćemo u domoljubnom zajedništvu ostvariti željene ciljeve za našu budućnost", poručila je predsjednica Grabar Kitarović u blagdanskoj čestitki. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene