Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašen nakon dulje potrage

Kod otoka Ugljana pronađen kako pluta u čamcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomorska policija spasila je noćas, nešto prije jedan sat, kod otoka Ugljana mještanina iz Preka, čiji je nestanak prijavljen sinoć, izvijestio je Državni centar 112.

Županijski centar 112 Zadar primio je sinoć oko 21 sat dojavu od građanina, koji je zatražio pokretanje potrage za osobom koja je u jutarnjim satima isplovila barkom iz Preka na otoku Ugljanu prema otoku Molatu i nije se vratila. ŽC 112 o tome je obavijestio pomorsku policiju, zadarsku Policijsku upravu i Nacionalnu središnjicu za usklađivanje traganja i spašavanja na moru. U potragu su se uključili i mještani Ugljana koji su pretraživali obalu.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

>> Pomorska policija spasila brodicu iz Splitskog kanala

Pedeset minuta iza ponoći brod pomorske policije pronašao je nestalog kako pluta u čamcu ispred Sutomišćice, na otoku Ugljanu. Čamac s osobom uzet je u tegalj i odvučen u Sutomišćicu, navodi DC 112.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene