Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pune ruke posla

Knjiga je u modi: Interliber ruši rekorde s posjetiteljima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjajna atmosfera i velika gužva na Interliberu! Slobodan jesenski dan mnogi su iskoristili za kupnju knjiga po povoljnim cijenama, ali i za razgovor i druženje.

U gužvi među knjigama, svi su imali pune ruke posla. Prodavači na blagajnama, kupci s vrećicama. Kružilo se oko štandova, za uzeti knjigu u ruke i prelistati je, danas je bilo potrebno - strpljenje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Od 9. do 14. studenog Znaju se pravila za Interliber: Svima jednokratne narukvice, obavezne su COVID potvrde ili test na licu mjesta Sajam Interliber LOŠE VIJESTI U GODINI ČITANJA Otkazan još jedan festival knjiga: Prošle godine je preskočen zbog koronavirusa, a sada je opet pod upitnikom

>> 'Uglavnom čitam prijedloge zakona no uskoro ću pročitati knjigu Slavenke Drakulić'

Dario je do Interlibera prevalio dug put. U obnovu kućne biblioteke krenuo je iz Mostara i planira prazniti novčanik. '1.000 kuna, gledat ću da kupim malo enciklopedija jer ne dolazim ovdje često, malo opće kulture', rekao je Dario. Uz cijene knjiga od 5 do 600 kuna, manje ih je samo razgledavalo, više kupovalo. Knjiga je, kažu posjetitelji, zbog visokih cijena i tehnologije pala na zadnje mjesto. Nedostaje ovakvih sajmova jer Hrvati vole pisanu riječ.

Uz stalne gužve, ovogodišnji bi Interliber mogao probiti magičnu brojku od 100 tisuća posjetitelja. Što reći nego, knjiga je u modi!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene