Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O zviždanju...

'Bačena je ljaga na proslavu 'Oluje''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik kninskog SDP-a Mirko Antunović ocijenio je kako je zviždanjem tijekog obraćanja predstavnika državnog vrha na proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana branitelja u Kninu bačena ljaga na proslavu oslobodilačke akcije 'Oluje' te na odavanje počasti hrvatskim braniteljima.

'Po drugi put uzastopno prilikom proslave vojno-redarstvene akcije 'Oluja' bačena je ljaga na najplemenitije supstance društva - na proslavu oslobođenja te na odavanje počasti najzaslužnijima za oslobođenje', navodi Antunović u priopćenju.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin, predsjednik SDP-a - 1 Parlamentarni izbori 2024 Koalicija ljevice optužena za plagijat. Nekima je smiješno, drugima baš i ne: ''Sve to može u konačnici smanjiti vjerodostojnost'' Izjave za medije zastupnika HDZ-a - 1 reakcija vladajućih HDZ o lijevoj koaliciji: "SDP i patuljci oko Peđe Grbina doživjet će politički debakl"

Ističe kako je svakom 'zviždaču i bukaču' koji je nastojao onemogućiti premijera i predsjednika države u održavanju prigodnih govora savršeno jasno da proslava obljetnice 'Oluje' nije ni mjesto niti vrijeme za 'bjesomučno negodovanje'. Stoga ocjenjuje kako se radi o 'organiziranom događanju naroda' i 'svojevrsnom stjecanju legitimiteta za nastavak krajnje nečasnih postupaka'.

VIDEO Pogledajte što je premijer napravio nakon govora

Vjeruje da je ta 'događanja naroda' naručio i organizirao HDZ, 'osuđena kriminalna organizacija koja barbarogenijski iz dana u dan prelazi sve granice, urušava društvene i ustavne vrijednosti te se izruguje s moralom, živima i mrtvima'. Takvi HDZ-ovi postupci, nastavlja Antunović u priopćenju, krajnje su nedemokratski i neprihvatljivi.

'Kninskoj proslavi ne trebaju ni domaći niti uvozni bukači ni zviždači', zaključuje čelnik kninskog SDP-a i dodaje kako gradu i proslavi umjesto toga treba dignitet, dostojanstveno komemoriranje i dostojanstvena proslava slobode. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene