Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zvižduci u Kninu

VIDEO Pogledajte što je premijer napravio nakon govora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je okupljena gomila u Kninu izviždala premijerov govor, on im se - naklonio. Pogledajte što je zabilježila kamera Nove TV.

Na središnjoj svečanosti Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu, govor premijera Zorana Milanovića, kao i predsjednika Josipovića, popraćen je zvižducima.

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari" Slika nije dostupna UZ POLICIJSKO OSIGURANJE VIDEO Predsjednik je nakon Knina imao ispunjen dan: Dnevnik Nove TV doznaje kamo je otišao i s kim je bio u društvu

OBLJETNICA OLUJE U KNINU: Ovacije na spomen Tuđmana; Izviždani predsjednik Josipović i premijer Milanović

'Skidajte ga, skidajte ga', vikali su nazočni Milanoviću dok se obraćao. Dio okupljenih pjevao je 'Zovi samo zovi i druge domoljubne pjesme.

'Pozivam one koji dvije godine deru svoje grlo da dođu zviždati na Markov trg jer se tamo zviždi, a ovdje je mjesto na kojem se poštuje', odgovorio im je premijer s govornice.

'Zahvaljujem i prvom predsjedniku Tuđmanu, jer je vladao kad je bilo najteže', kaže Milanović. 'U ratu otpor, u pobjedi velikodušnost, u miru dobra vjera. Živjela Hrvatska!', poručio je hrvatski premijer. S jednakim tretmanom dočekan je i predsjednik Ivo Josipović.

Nakon što je završio govor okupljenoj gomili koja ga je izviždala, premijer je otišao na svoje mjesto i odande se naklonio.

Cijeli govor i naklon na kraju, možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene