Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi stari gradonačelnik

Kirin sam sebi predao vlast pa popio šampanjac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Kirin, koji je u Virovitici odnio pobjedu na lokalnim izborima, danas je i službeno preuzeo novi mandat na mjestu gradonačelnika .

Ivica Kirin, novi stari gradonačelnik, danas je sam sebi predao vlast u gradu Virovitici.

Pročitajte i ovo Predsjednica gradskog vijeća Virovitice Lahorka Waiss (Foto: Dnevnik.hr) NESTALO VIŠE MILIJUNA KUNA Burna sjednica Gradskog vijeća Virovitice, zatražena ostavka Kirina: "Ni vi ne držite sav novac u novčaniku!" Slika nije dostupna na zahtjev oporbe Gradsko vijeće Virovitice raspravljat će o nestanku milijuna iz blagajne i tragičnoj smrti pročelnika za financije

>> Lokalni izbori u Virovitičko-podravskoj županiji

'Građani mogu biti sretni da danas, bez ijednog dana zastoja, da u jednoj sekundi stari novi gradonačelnik nastavlja svoj posao i nećete čuti, kao u nekim drugim gradovima kada dođu novi 'jao, ništa se ne može, ostali su dugovi, što ćemo raditi', itd. nego obrnuto', rekao je Kirin koji je povodom novog mandata popio šampanjac sa suradnicima.

'Mi znamo dobro kako grad Virovitica funkcionira, mi smo svoje programe građanima predstavili nekoliko puta, ponosni smo što poslujemo transparentno i što javno kroz onu knjižicu 'Ja volim svoj grad' iznesemo detaljan program', dodao je Kirin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene