Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Markovu trgu

Kerumova sestra Nevenka pala na ledu i ozlijedila rame

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevenka Bečić pala je na ledu na Markovu trgu, no unatoč tome otišla je u sabornicu te tek nakon toga potražila pomoć.

Kako pišu 24 sata, prošli tjedan Nevenka Kerum poskliznula se na ledu na Markovu trgu. Iako je pri ozlijedila rame, bol je zanemarila te je ipak otišla u sabornicu. Tek je nakon toga potražila pomoć.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti"

Predsjednica splitskog Gradskog vijeća prošli je tjedan u Saboru rekla da joj nije svejedno hodati zagrebačkim ulicama.

'Jako sam oprezna. Naprosto me strah da se ne poslikznem, pogotovo kad po mraku idem iz Sabora. Negdje izgleda kao da nema snijega, ali je ulica zapravo jako skliska.'

>> Nevenka Bečić: Većina prijatelja moga brata su Srbi

24 sata podsjeća da je upravo Nevenka prošle godine građanima Splita rekla da su sami krivi što su se polomili po zaleđenim ulicama.

Iako je tada davala izjave poput one da 'su stariji ljudi tijekom života morali sa susjedima uspostavljati korektne odnose', mislići pri tome da bi im onda ti isti susjedi pomogli kada zbog napada snijega ne mogu izaći iz svojih domova, potvrdila je da stoji iza svega što je rekla.

'Kad netko drugi izjavi nešto u vezi snijega, onda to ne nailazi na osudu javnosti. No, sve što je vezano uz splitskog gradonačelnika i te kako nailazi na kritiku medija i osudu javnosti'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene