Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitski gradonačelnik Željko Kerum navodno je sudjelovao u incidentu koji se zamalo pretvorio u fizički sukob.


Kerum je s nekoliko prijatelja iz svog restorana Sky u Jokeru u petak navečer izbacio skupinu mladića koja je pravila nered na tradicionalnoj Noći Zagvožđana, piše Jutarnji list.. Sat vremena nakon početka proslave kod šanka za kojim je stajao Kerum s prijateljima, pojavila se skupina od nekoliko mladića koji su galamom i skakanjem odmah privukli pažnju, piše list.

Vezani članci Kerum i suci u konobi Policija kaznila suce koji su bili na Kerumovoj zabavi pisanim upozorenjem: ''Radi se o prekršaju lake naravi'' Kerum i suci u konobi Policija dovršila istragu o Kerumovoj privatnoj zabavi: Svi su prijavljeni zbog nenošenja maski, posebna kazna i Kerumu

>> Kerum dogovara zapošljavanje Pevecovih radnika

Ubrzo se otkrilo kako su razigrani momci u restoran upali nepozvani. Kad su pretjerali, Kerum ih je pokušao smiriti, a nakon nekog vremena došlo je do naguravanja u kojem je gradonačelnik izgrednike potiskivao prema stepenicama urlajući: 'Ovo je moje, ovo sam krvavo steka, neće meni niko ovdje dolazit radit nered.' Mladiće su na kraju iz restorana udaljili redari. Slučaj nije prijavljen policiji, a o događajima u restoranu ne zna ni voditelj restorana, piše Jutarnji.