Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije u vili na Siciliji

KĆI GA ODALA Putinov glasnogovornik iznajmio jahtu za 2,9 milijuna kuna tjedno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rekao je kako godišnji provodi u vili na Siciliji, no istina je puno puno skuplja.

Dmitrij Peskov, glasnogovornik Kremlja, nedavno je bio u centru pažnje zbog 4,3 kuna vrijednog sata kojeg je nosio na svom vjenčanju s ruskom olimpijskom klizačicom Tatjanom Nawkom. On je rekao kako mu je sat poklonila supruga, no ruskoj javnosti to je bio još jedan dokaz da Peskov zarađuje mnogo više no što je službeno prijavljeno.

Pročitajte i ovo Nuklearni projektil, ilustracija "On je izdajica" Propagandistica Kremlja sasula opasne prijetnje: "Za pet godina ova zemlja neće postojati" Fotografija Alekseja Navaljnog Ništa se ne zna "Svi nas odbijaju, dobili su zabranu!" Glasnogovornica Navaljnog otkrila strašne detalje kroz koje prolaze

Nakon vjenčanja par se uputio na medeni mjesec u Italiju. Ubrzo su stigla izvješća kako Peskov odmara na jahti Maltese Falcon koja se iznajmljuje po cijeni od 2,9 milijuna kuna tjedno, no on je to opovrgnuo rekavši kako se zapravo nalazi u jednoj vili na Siciliji, piše njemački Bild.

OHRABRUJUĆE, ALI I ALARMANTE PROCJENE Kako Rusija vidi Zapad?

Međutim, fotografije koje je njegova kći objavila na Instagramu pokazuju suprotno. Mlađahna Lisa na popularnoj društvenoj mreži objavila je fotografije upravo s jahte Maltese Falcon.

 

A photo posted by Lisa (@stpellegrino) on

Ova jahte druga je najskuplja na svijetu, a Peskov njome navodno krstari Sicilijom te oko Caprija i Sardinije što, u kombinaciji s luksuznim satom na vjenčanju ruskoj javnosti pobuđuje još veće sumnje oko njegovih mjesečnih prihoda koji službeno iznose oko 11.000 eura.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene