Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Saša Mesić, kćer predsjednika Stjepana Mesića, postavljena je na mjesto predsjednice Uprave gradske tvrtke Terme Zagreb.


Prema podacima iz Sudskog registra trgovačkih penzionera u RH, Saša Mesić obnaša dužnost predsjednice Uprave tvrtke tereme zagreb, dok je Davor Havranek, član Uprave. Tvrtku Terme Zagreb osnovali su u lipnju 2008. grad Zagreb i INA a ona bi trebala provesti pripremu i gradnju projekta zagrebačkih termi u Blatu. Gradska skupština će za 15 dana glasati o imenovanju Saše Mesić i Havraneka kada će se odlučiti i o njihovim plaćama.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Oni koji se boje žele promijeniti smjer istrage u mojem smjeru' Slika nije dostupna Polančec naljutio Mesića: 'To su notorne laži'

Milan Bandić nam je rekao da će idući put prilikom kadroviranja odmah sazvati novinsku konferenciju. Gradonačelnik i njegov zamjenik Ivo Jelušić su nam rekli kako je Grad u Upravu Termi predložio Havraneka a Sašu Mesić INA, te da ju je i INA postavila na čelno mjesto.

Presudila stručnost a ne prijateljstvo s Predsjednikom?

Neki mediji povezuju predlaganje Saše Mesić od strane INE s prijateljstvom čelnika INE Tomislava Dragičevića i predsjednika Mesića. Bandić i Jelušić odbacuju sve insinuacije i tvrde da su i Saša Mesić i Havranek stručni te da su zato postavljeni u Upravu Termi.

Saša Mesić je navodno prilikom svog imenovanja zatražila plaću od čak 25 tisuća kuna. Dragan Vučić, član zagrebačkog poglavarstva za imovinu, koji je na tom mjestu zamijenio Slobodana Ljubičića, rekao nam je kako se o plaći još uopće nije razgovaralo, te on pretpostavlaj da će biti oko 15 tisuća kuna.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju