Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Karlovcu je danas otvoren Centar za mlade opremljen multimedijskom tehnikom za poučne plesno-glazbene i druge sadržaje udruga za mlade.


U radove uređenja i opremanja 146 četvornih metara grad Karlovac je uložio 812 tisuća kuna, a za tekuće godišnje održavanje i troškove još 180.000 kuna.

Vezani članci Djeca i odrasli Kako s djecom i mladima razgovarati o ratu u Ukrajini? 10 ključnih savjeta umjesto zabrana i ignoriranja Sanacija zgrade u Ilici 73 - 2 Radovi počeli nakon pisanja DNEVNIK.hr-a: Dio zgrade prijetio prolaznicima u središtu Zagreba, daleko je obnova, građani imaju sve manje strpljenja

Gradonačelnik Damir Jelić najavio je da će grad uskoro raspisati natječaj i prepustiti prostor na upravljanje udruzi koja ponudi najbolji program. 

Preduvjet za prihvaćanje programa jest da se izradi raspored kako bi cijeli dan od 9 do 22 sata Centar bio pristupačan što
većem broju udruga mladih i za mlade, koje trebaju prostor za svoje radionice, vježbe, plesne i dramske grupe, videoprojekcije i predavanja.

Jelić je podsjetio da u gradskoj četvrti Gazi već djeluje Centar za mlade "Domaći", ali se i nakon uređenja novog centra u naselju Grabriku već pokazuje potreba za trećim prostorom, posebno za probe mladih sastava.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju