Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Karlovac: Otvoren centar za mlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Karlovcu je danas otvoren Centar za mlade opremljen multimedijskom tehnikom za poučne plesno-glazbene i druge sadržaje udruga za mlade.

U radove uređenja i opremanja 146 četvornih metara grad Karlovac je uložio 812 tisuća kuna, a za tekuće godišnje održavanje i troškove još 180.000 kuna.

Pročitajte i ovo Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV i mladi MLADI O POLITIČARIMA Milanović im je šašav, Benčić elokventna, Penava zatvoren, Grbin pretih, Plenković samopouzdan, ali izaziva i susramlje Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju"

Gradonačelnik Damir Jelić najavio je da će grad uskoro raspisati natječaj i prepustiti prostor na upravljanje udruzi koja ponudi najbolji program. 

Preduvjet za prihvaćanje programa jest da se izradi raspored kako bi cijeli dan od 9 do 22 sata Centar bio pristupačan što
većem broju udruga mladih i za mlade, koje trebaju prostor za svoje radionice, vježbe, plesne i dramske grupe, videoprojekcije i predavanja.

Jelić je podsjetio da u gradskoj četvrti Gazi već djeluje Centar za mlade "Domaći", ali se i nakon uređenja novog centra u naselju Grabriku već pokazuje potreba za trećim prostorom, posebno za probe mladih sastava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene