Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zastoji i gužve

FOTO Kaos u prometu u Zagrebu: Tramvaj iskliznuo iz tračnica

Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska
Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska Boris Kovacev/Cropix
Aktualno Galerija Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska Foto: Boris Kovacev/Cropix Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska Foto: Boris Kovacev/Cropix Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska Foto: Boris Kovacev/Cropix Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska Foto: Boris Kovacev/Cropix +4 Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska Galerija 1/9 >>
Iz tračnica je iskliznuo tramvaj kod jednog od najprometnijih raskrižja u metropoli što je ujutro izazvalo velike gužve.

Još jedan zastoj prometa u Zagrebu. Nešto prije sedam ujutro u četvrtak iz tračnica je iskliznuo tramvaj. Sve se dogodilo na Savskoj cesti, kod Ulice grada Vukovara, izvijestio je ZET. 

Tramvajske linije koje dolaze iz središta grada prometuju na Ljubljanicu.

Pročitajte i ovo Objava Olega Butkovića na Facebooku Znakovita objava Butković šokirao u novoj objavi o Milanoviću: "Što ja to čujem? Sutra daješ ostavku!"

U promet su uključeni autobusi koji voze na dionici od Savskog mosta do Trga Mažuranića te od raskrižja Vukovarske i Radničke do raskrižja Vukovarske i Vrančićeve, Vrbika, kao i od Radničke ulice do Trga Mažuranića, navodi se na stranici ZET-a. 

Oko 9:15 promet na križanju Savske ceste i Ulice grada Vukovara je normaliziran, izvijestili su iz ZET-a.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene