Obavijesti Video Pretražite Navigacija
preusmjerene linije

FOTO Iskočio tramvaj iz tračnica, ovakve gužve dugo nisu viđene

Ilustracija
Ilustracija DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Tramvaj iskočio iz tračnica kod Zapadnog kolodvora - 1 Tramvaj iskočio iz tračnica kod Zapadnog kolodvora - 1 Foto: DNEVNIK.hr Tramvaj iskočio iz tračnica kod Zapadnog kolodvora - 2 Tramvaj iskočio iz tračnica kod Zapadnog kolodvora - 2 Foto: DNEVNIK.hr Tramvaj iskočio iz tračnica kod Zapadnog kolodvora - 3 Tramvaj iskočio iz tračnica kod Zapadnog kolodvora - 3 Foto: DNEVNIK.hr Tramvaj iskočio iz tračnica kod Zapadnog kolodvora - 4 Tramvaj iskočio iz tračnica kod Zapadnog kolodvora - 4 Foto: DNEVNIK.hr +5 Tramvaj iskočio iz tračnica kod Zapadnog kolodvora - 5 Galerija 1/10 >>
Prometni kolaps kod Zapadnog kolodvora zbog iskliznuća tramvaja iz tračnica proširio se na gotovo cijeli zapadni dio Zagreba.

Tramvaj je ispao iz tračnica u utorak ujutro na križanju Jagićeve i Hanuševe ulice zbog čega su se u tom dijelu grada veliki dio jutra stvarale velike gužve. 

Kolona prema Črnomercu počinjala je još od Vrapča na Aveniji grada Bologne, a nastavila se i na početku Ilice prema Črnomercu.

Velika je gužva bila i kod Prilaza baruna Filipovića, Ulicom grada Mainza pa sve sve do Trga Franje Tuđmana.

Promet je gust i na dijelu Selske kojim se vozi prema sjeveru, a gužva počinje još na Knežiji te se proteže skoro do križanja s Ilicom.

Pročitajte i ovo Snježana Bajan i Josipa Pleslić Nastupila zastara Poruke otkrile novu aferu, odvjetnik Prodanović: "To je kazneno djelo, odletjela bi isti čas"

Pročitajte i ovo Ivan Turudić i Tamara Laptoš naznake dobre suradnje? Intrigantan sastanak: Europska tužiteljica i Ivan Turudić razgovarali su dan uoči dramatične akcije

ZET je poslao i radnike s dizalicom i izvijestili su da je na raskrižju Jagićeve i Hanuševe došlo do zastoja tramvajskog prometa, a linije su preusmjeravane. 

Nešto iza 10 sati promet je velikim dijelom nrmaliziran. Tramvajska linija 1 prometuje svojom uobičajenom trasom do Zapadnog kolodvora. Tramvajska linija 2 prema Savišću vozi redovnom trasom, međutim zbog oštećenja tračnica, u smjeru Črnomerca linija 2 do daljnjega prometuje obilazno preko Glavnog kolodvora i Trga bana Josipa Jelačića, izvijestili su iz ZET-a.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene