Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postao babica i nije paničario

Kao u filmu: Porodio suprugu ispred bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Filmski scenarij proživio je bračni par iz Čazme. Dražen Ralica krenuo je sa suprugom u bolnicu kad su je uhvatili trudovi, ali beba se požurila. Tati nije bilo druge nego poroditi suprugu, u automobilu, ispred bolnice.

Na kraju su ga pohvalili i u bolnici, a malena Lusi Nikol već je kod kuće s presretnim roditeljima. 'Kad sam vidio ženu raširenih nogu, vidjela se već pomalo glavica. Prilikom njenog tiskanja, kada je ona stisnula i primila za ramenca, a što drugo učinit nego jednostavno sam položio ruku po vratu, drugom ručicom pod kičmicu, pomogao da dijete iziđe, vidio pupčanu vrpcu, s ovom lijevom rukom prebacio lagano, što nježnije sam mogao prebacio preko glavice i to je to!', ispričao je ponosni otac Dražen Ralica.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

Tako je ponosni suprug i otac, porodio svoju suprugu u automobilu. Iako su bili ispred bolnice, malena Lusi Nikol htjela je što prije doći na svijet. Vremena više nije bilo, pa je Dražen postao babica. 'Biti babica, u tom trenutku nisam o tome razmišljao, iskreno. No, međutim, kad je to, eto izišlo i ugledalo svjetlo noći, a ne znam, kako se drugačije osjećat nego sretan i presretan s jedne strane, ali s druge strane konsekventno ipak su mi se oduzele noge', rekao je Dražen.

'Nije bilo nikakvih panika, to smo uspješno zajedno napravili i hvala Bogu da je sve u redu', zaključio je. Čim je majka Ivana rodila, ona i kći su prebačene u bolnicu. Obje u dobrom stanju i zdrave, ubrzo su puštene kući. 'Naša bebica je tu. Sve je u redu', rekla nam je majka i supruga Ivana Ralica. U bolnici kažu kako je Dražen obavio jako dobar posao. Presretnim roditeljima sada preostaje samo uživati u novoj prinovi obitelji Ralica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene