Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kandidati za predsjednika HSU Jordan, Hrelja i Tomašković

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Središnji odbor Hrvatske stranke umirovljenika potvrdio je danas da su kandidati za predsjednika stranke, koji bi trebao biti izabran na skupštini 14. ožujka, dosadašnji predsjednik Vladimir Jordan, jedini saborski zastupnik HSU-a Silvano Hrelja te član Predsjedništva stranke Mihajlo Tomašković.

Te je kandidate Središnjem odboru predložilo Predsjedništvo stranke nakon kandidacijskog postupka koji je završio 25. veljače, rečeno je nakon današnje sjednice Središnjeg odbora HSU-a.

Pročitajte i ovo Zgrada Vrhovnog suda ZAVRŠEN JAVNI POZIV Milanović sutra dobiva prijave kandidata za predsjednika Vrhovnog suda Zgrada Vrhovnog suda SABOR BIRA Posljednji dan prijave za predsjednika Vrhovnog suda: Trojac u borbi za tron

Središnji odbor potvrdio je i kandidature za jednog zamjenika i pet potpredsjednika, koje će na izbornoj skupštini 14. ožujka u Vrbovcu birati između 360 i 400 stranačkih izaslanika.

Danas je prihvaćeno i Izvješće radne skupine koja je pripremila analizu izbornih rezultata na temelju podataka pristiglih s terena, a Izvješće će se uputiti svim stranačkim delegatima, nakon čega će Skupština o njemu raspravljati 14. ožujka.

"Radna skupina je napravila izvještaj i zaključke na osnovu analiza organizacija na terenu, prikupljeni su svi podaci, imena i prezimena, izvedeni određeni zaključci, a o svemu će navedenom raspravljati Skupština", kazao je Hini nakon sjednice predsjednik HSU-a Vladimir Jordan, ne želeći navoditi pojedinosti iz izvješća.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene