Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Agencija koja novači zaposlenike za rad u Kanadi, u Hrvatskoj je predstavila 150 radnih mjesta.


Više desetaka zainteresiranih došlo je na prezentaciju poslova koji se nude u Kanadi. Sajam poslova Kanade održava se do srijede u organizaciji agencije Concessum, specijalizirane za zapošljavanje u inozemstvu i Global Hire, kanadske agencije specijalizirane za novačanje inozemnih radnika za poslodavce u Kanadi, piše Glas Istre.

Vezani članci Kukci na gradilištu Horor na gradilištu: Radnicima nije bilo svejedno kad su vidjeli milijune kukaca Fail (Foto: Screenshot/YouTube) Sjećate li se ''A je to''? Snimke s njihovih radnih mjesta izgledaju kao iz crtića

>> Evo koja su zanimanja u Hrvatskoj tražena

Rishi Mittal iz kanadske agencije kaže da im je cilj u Hrvatskoj pronaći 150 radnika. Tražena zanimanja su skladištari koji znaju upravljati viličarem, građevinski radnici, bravari, stolari, soboslikari, monteri suhe gradnje, fasaderi, zavarivači, mehaničari za kamione i vozači kamiona. Znanje engleskog jezika je obavezno.

Zainteresiranost za radnike u građevinskom sektoru je veća nego u Europi, jer kaže Mittal, u Kanadi se taj sektor širi i nedostaje im ljudi koji bi u njemu radili. Oni koji uspješno prođu postupak selekcije, mogu se nadati dvogodišnjem ugovoru s kanadskim poslodavcem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook