Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prirodno rješenje

KAKO NAPRAVITI ZAMKU ZA KOMARCE Sastojke imate u vlastitoj kuhinji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potrebni su vam dvolitrena flaša, topla voda, smeđi šećer i kvasac.

Komarci su zasigurno jedna od najneugodnijih 'nuspojava' ljeta. Osim što ih se možete riješiti raznim preparatima kupljenima u dućanu ili ljekarni, postoje i prirodni načini kako da otjerate ove 'uljeze'.

Pročitajte i ovo Invazija komaraca u Argentini Buenos Aires VIDEO Nevjerojatni prizori iz milijunskog grada: Rojevi komaraca teroriziraju ljude, vlasti strahuju od širenja bolesti Komarci u zrakoplovu Let je kasnio dva sata VIDEO Okupirali zrakoplov i terorizirali putnike: Bespomoćno mahali i pokušavali otjerati krvopije

Znanstveno objašnjenje zašto je opasno istrijebiti komarce kao vrstu

Sudeći prema videu objavljenom na YouTubeu, sve su to sastojci koje zasigurno ovaj trenutak imate u svojoj kuhinji. Potrebni su vam dvolitrena flaša, topla voda, smeđi šećer i kvasac, a autor videa tvrdi kako s ovim možete učiniti pravu zamku za komarce koju možete koristiti baš svugdje.

Radi se o tome da komarce navedeni sastojci privlače i oni će ući u bocu, a ako je postavite na način opisan u videu, neće im uspjeti da ponovno izađu. Isprobajte pa nam slobodno javite u komentarima je li uspjelo!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene