Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nezavisni dragovoljci hrvatski Josipovićevu ispriku smatraju priznanjem da je Hrvatska bila agresor u BiH. Predsjednikov istup oštro osuđuju.


Udruga Nezavisni dragovoljci hrvatski priopćila je danas kako smatra da isprika predsjednika Republike Ive Josipovića ujedno znači priznanje da je Hrvatska u Bosni i Hercegovini bila agresor. Članovi Udruge oštro osuđuju istup predsjednika RH koji kada govori o Domovinskom ratu mora prvo reći da je Republika Hrvatska bila izložena teškoj agresiji u kojoj je više od dvadeset tisuća poginulih i u kojoj je više od pola Hrvatske srušeno.

Vezani članci Slika nije dostupna Stali na kraj odredbi kojom se obustavljao postupak za priznavanje statusa branitelja Slika nije dostupna Dragovoljci: Želimo očitovanje Pupovca oko Novosti

Predsjednik Josipović bi trebao, gdje god ide, pričati o stradanju hrvatskog naroda i uvijek se prvo sjetiti Vukovara, Ovčare, Škabrnje i.t.d. Članovi udruge Nezavisni dragovoljci hrvatski smatraju da je tom isprikom učinjena velika šteta Republici Hrvatskoj i hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, stoji u priopćenju koje je potpisala njezina predsjednica Slavica Hruškar. (Hina)