Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nezavisni dragovoljci hrvatski

'Josipović priznao da je Hrvatska bila agresor u BiH'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezavisni dragovoljci hrvatski Josipovićevu ispriku smatraju priznanjem da je Hrvatska bila agresor u BiH. Predsjednikov istup oštro osuđuju.

Udruga Nezavisni dragovoljci hrvatski priopćila je danas kako smatra da isprika predsjednika Republike Ive Josipovića ujedno znači priznanje da je Hrvatska u Bosni i Hercegovini bila agresor. Članovi Udruge oštro osuđuju istup predsjednika RH koji kada govori o Domovinskom ratu mora prvo reći da je Republika Hrvatska bila izložena teškoj agresiji u kojoj je više od dvadeset tisuća poginulih i u kojoj je više od pola Hrvatske srušeno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dragovoljci traže reakciju Vlade 'Procesom BiH šestorki se sudi Hrvatskoj' Slika nije dostupna Ustavni sud ukinuo Stali na kraj odredbi kojom se obustavljao postupak za priznavanje statusa branitelja

Predsjednik Josipović bi trebao, gdje god ide, pričati o stradanju hrvatskog naroda i uvijek se prvo sjetiti Vukovara, Ovčare, Škabrnje i.t.d. Članovi udruge Nezavisni dragovoljci hrvatski smatraju da je tom isprikom učinjena velika šteta Republici Hrvatskoj i hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, stoji u priopćenju koje je potpisala njezina predsjednica Slavica Hruškar. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene