Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan Grada

Josipović: Knin bi mogao postati i treći simbol Hrvatske!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Josipović u posjetu je Kninu. Povodom sutrašnjeg dana grada položio je vijenac ispred spomenika hrvatske pobjede 'Oluja '95'

Na svečanoj sjednici kninskog Gradskog vijeća predsjednik je istaknuo kako bi Knin mogao postati simbol suživota te kako ide dobrim putem, kojim bi htio da ide i cijela Hrvatska.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sudjelujte u raspravi TEMA DANA Kako komentirate zvižduke u Kninu? Slika nije dostupna Generalima ovacije! VIDEO Okupljeni žestoko izviždali i izvrijeđali premijera Milanovića!

'Knin je dvostruki simbol Hrvatske, simbol hrvatske državnosti još iz vremena kralja Zvonimira, on je simbol pobjede u Domovinskom ratu. Slušao sam vaše rezultate i oni su odlični. I navode me na to da bi Knin mogao postati i treći simbol u Hrvatskoj, mogao bi postati simbol suživota, optimizma i uspjeha', kazao je predsjednik Josipović

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene