Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nema razloga'

Josipa Rimac o vetu MOST-a: 'Ja jesam dijete s kamena, ali ne znam jesam li kamen spoticanja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josipa Rimac kaže kako ne vidi razloge zbog kojih bi je netko smatrao kamenom spoticanja.

Nastavno na indicije da je MOST stavio veto na imenovanje HDZ-ove Josipe Rimac na mjesto zamjenice ministrice uprave, Rimac je rekla kako ne vidi zašto bi ona trenutno bila kamen spoticanja. 'Ja jesam dijete s kamena i ponosna sam na taj kamen, ali ne mogu reći jesam li ja u ovom trenutku nekakav kamen spoticanja. Ne vidim ni razloge, vjerujem da su do sad postojali nekakvi možebitni razlozi, ali u ovom trenutku ih više ne vidim. Izuzev ako se nekome ne sviđa boja mojih očiju ili kose, ali to do sljedećeg tjedna možemo promijeniti pa ćemo vidjeti što ć biti sljedeći tjedan', komentirala je danas u saborskim hodnicima Josipa Rimac.

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić ex Rimac i dalje radi u DORH-u Procurile nove poruke iz mobitela Josipe Rimac: "Kako neću popi*diti, otvorila sam ti prostor kao nikome. Ja kad odem gori, 24 sata sam tvoja" Josipa Plesić (prije Rimac) i Ivan Turudić Anketa Dnevnik Nove TV Koristite li u svojoj komunikaciji "lipa" i "radosti"? Pogledajte kako ste glasali

Hoće li ili neće biti zamjenica nekog od aktualnih ministara, kaže, ovisi o stranačkom vodstvu. 'Uvijek sam govorila da poštujem odluku stranačkog vrha. tako će btii i ovaj put. Važno je da Hrvatska ide naprijed, a tko će biti na kojoj poziciji... Ja osobno nikad nisam patila od titula i pozicija, tako ni ovaj put', rekla je Rimac.

Postoje šuškanja kako bi Rimac mogla postati i nova ministrica branitelja, no, prema njenim riječima, to i nije tako realna mogućnost. 'Ja sam u vrijeme rata još bila dijete, smatram da to pripada onima koji su stvarali hrvatsku državu i vjerujem da ćemo imati jako dobre kandidate i to jako brzo', rekla je HDZ-ovka.
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene