Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blokada MOST-a

Božo Petrov rekao 'STOP' Josipi Rimac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
MOST je opet blokirao prijedlog Domoljubne koalicije.

MOST je stavio veto na imenovanje Josipe Rimac, članice predsjedništva HDZ-a i bivše gradonačelnice Knina, za zamjenicu ministrice uprave, piše Novi list.

Domoljubna koalicija i MOST dogovorili su da HDZ-u pripada mjesto zamjenika ministra u resoru koji vodi MOST-ova Dubravka Jurlina Alibegović. No, navodno je Božo Petrov u srijedu stopirao imenovanje Rimac. I to nije prvi put. Naime, ona je bila u kombinacijama za ministarsko mjesto, međutim, MOST se tome usprotivio jer smatraju da ljudi protiv kojih se vode istrage ne mogu biti imenovani na bilo kakve dužnosti.

No, kako je istraga protiv Rimac u slučaju dodjele stana u Kninu u međuvremenu obustavljena, u HDZ-u su zaključili kako bi bliska Karamarkova suradnica ipak mogla biti predložena. Iz MOSTA nisu željeli govoriti o razlozima veta dok je Rimac za Novi list kazala kako ni ne zna da je bila kandidirana za bilo što.
 

Pročitajte i ovo Marin Miletić i Marija Selak Raspudić nepoznati detalji Zašto nikada nije imala šanse protiv Miletića? Procurio dosad nepoznati razlog raskola u Mostu Božo Petrov Osvrnuo se i na poljoprivrednike Božo Petrov o Mostovu programu: "Treba nam obiteljski turizam, dosta je apartmanizacije"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene