Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEKUJE SE KONFERENCIJA ZA MEDIJE

Napokon otvorena autocesta prema moru: Satima je bila zatvorena zbog sukoba pripadnika Torcide s policijom, ima ranjenih i ozlijeđenih nakon tučnjave i pucnjave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 10 sati otvoren je dio autoceste na kojem su se sukobili pripadnici Torcide i policija u subotu navečer, a policija je najavila izvanrednu konferenciju za medije.

Iz Hrvatskog autokluba obavijestili su vozače da je od 10 sati otvorena dionica autoceste A1 između čvorova Lučko i Jastrebarsko.

"Od 10 sati normaliziran je promet autocestom A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Jastrebarsko, u smjeru mora", objavili su.

Cesta je od subote navečer bila zatvorena u smjeru mora za sav promet.

Podsjetimo, nakon utakmice Dinama i Hajduka na Maksimiru u subotu, na tom dijelu autoceste su se sukobili pripadnici Torcide i policije. Pripadnici Torcide napali su policiju koja je osiguravala kolonu, a razlog zasad nije poznat.

Pročitajte i ovo Policijska zapljena prije utakmice Dinamo-Hajduk na Maksimiru - 3 MJERE OSIGURANJA FOTO Pogledajte što je policija pronašla kod navijača prije utakmice na Maksimiru

"Dana 21. svibnja oko 21.35 sati, tijekom organizirane preprate oko 1600 navijača HNK "Hajduk" u autobusima, kombi vozilima i osobnim automobilima s utakmice u Zagrebu, samoinicijativno su stali na autocesti A1 kod odmorišta "Desinec" i na taj način blokirali sve trake autoceste u smjeru Karlovca, a potom je, oglušivši se na njihova upozorenja i naredbe, nekoliko stotina njih napalo tjelesnom snagom i predmetima pogodnim za nanošenje ozljeda, policijske službenike iz više policijskih uprava koji su ih pratili", izvijestila je u prvim satima nedjelje zagrebačka policija, koja je kasnije tijekom nedjeljnog prijepodneva najavila i izvanrednu konferenciju za medije tijekom dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene