Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukinut mu imunitet

Je li HDZ-ovac krivotvorio diplomu? 'Ne trebaju mi ni dva razreda osnovne škole!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po drugi put u godinu i pol dana ukinut mu je zastupnički imunitet. Ovaj put zbog sumnje u krivotvorenje diplome.

Mandatno imunitetno povjerenstvo opet je imalo pune ruke posla oko Ante Jerolimova koji je u četvrtak opet ostao bez zastupničkog imuniteta.

Pročitajte i ovo Subvencije za studente Ekonomskog fakulteta (Foto: Dnevnik.hr) nastavljena prepiska Ministrica Divjak opet pisala Ekonomskom fakultetu zbog povećanja kvota: Evo koliko će subvencija odobriti Ministrica Blaženka Divjak (Foto: Dnevnik.hr) nastavlja se ping-pong Stigao odgovor Ekonomskog fakulteta na prozivke ministrice o povećanju kvota, nisu je uspjeli uvjeriti

MIP je jednoglasno odobrio zahtjev zadarskog državnog odvjetništva da se protiv njega pokrene kazneni postupak zbog krivotvorenja diplome.

Jerolimov je u listopadu 2013. od Zavoda za mirovinsko osiguranje tražio da mu se u e-radnu knjižicu upiše stručna sprema ekonomista uz što je predočio diplomu Ekonomskog fakulteta, piše Slobodna Dalmacija.

Ukinut zastupnički imunitet HDZ-ovcu!

No, zadarskom državnom odvjetništvu ubrzo je stigla prijava kako Jerolimov nikada nije ni upisao Ekonomski fakultet.

Ante Jerolimov je za Slobodnu rekao kako je njegova diploma prava i vjerodostojna i kako će to potvrditi dokumenti s Ekonomskog fakulteta. 'Višu školu sam upisao prije nego sam se aktivno počeo baviti politikom, toliko o tome. Da sam htio krivotvoriti diplomu, valjda bih krivotvorio onu fakultetsku od četiri godine, a ne ovu više škole od dvije godine! Ta diploma, uostalom, nikad mi nije zatrebala niti sam se njome koristio. Radio sam kao uspješni privatnik i što se moga životnog puta i uspjeha tiče, nisam morao završiti ni dva razreda osnovne škole', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene