Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jandroković otporan na stres

"Svaki dan imamo neki šok. Fali mi kad nemamo. Kad imamo miran dan sam tužan"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Sabora Gordan Jandroković (HDZ) komentirao je ispred banksih dvora ostavku kolege Davora Ive Stiera na mjesto potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova.

"Očekivan je to potez", rekao je novinarima Gordan Jandroković, komentirajući ostavku Davora Ive Stiera (HDZ) na mjesto potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Davor Božinović Motivacija uoči izbora Davor Božinović komentirao snimku predsjednika stranke i otkrio hoće li tražiti krivca: "Kada malo bolje poslušate..." Andrej Plenković Na braniku Cure audiosnimke Plenkovića, on šuti, oglasio se HDZ: ''To je očajnička diverzija''

Na pitanje o njegovom daljnjem radu u stranci, Jandroković kaže da o tome treba razgovarati sa samim Stierom. "Ne znam nismo o tome detaljno razgovarali, morate to njega pitati", rekao je.

Na pitanje treba li Stier ostati i dalje politički tajnik HDZ-a, Jandroković odgovara jednako neodređeno. "Pa sve ćemo to vidjeti. Mi svaki dan imamo neki šok, nešto se dogodi i već je to uobičajeno. Praktički mi fali kad nemamo. Kad imam miran dan sam tužan", rekao je Jandroković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene