Predsjednik Sabora Gordan Jandroković (HDZ) komentirao je ispred banksih dvora ostavku kolege Davora Ive Stiera na mjesto potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova.


"Očekivan je to potez", rekao je novinarima Gordan Jandroković, komentirajući ostavku Davora Ive Stiera (HDZ) na mjesto potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova u ponedjeljak.

Vezani članci Zoran Milanović i Andrej Plenković Plenković ni danas neće pred novinare, predsjednikove izjave komentirao HDZ: ''Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću'' Ivo Žinić, sisačko-moslovački župan - 1 Burne reakcije na Žinićeve poteze, ali i činjenicu da ostaje župan: "Sada je potpuno jasno - vrijeme je da se ovo izmijeni"

Na pitanje o njegovom daljnjem radu u stranci, Jandroković kaže da o tome treba razgovarati sa samim Stierom. "Ne znam nismo o tome detaljno razgovarali, morate to njega pitati", rekao je.

Na pitanje treba li Stier ostati i dalje politički tajnik HDZ-a, Jandroković odgovara jednako neodređeno. "Pa sve ćemo to vidjeti. Mi svaki dan imamo neki šok, nešto se dogodi i već je to uobičajeno. Praktički mi fali kad nemamo. Kad imam miran dan sam tužan", rekao je Jandroković.