Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog olujne bure dionica autoceste A 1 od čvora Maslenica do čvora Sveti Rok otvorena je samo za osobna vozila, izvijestio je jutros HAK.


Na Paškom mostu zabrana je prometovanja za I.skupinu (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle), a dionicom Jadranske magistrale (D 8) od Bakra do Svete Marije Magdalene i za II.skupinu (vozila s natkrivenim teretnim prostorom).

Vezani članci Marijan Burić za Dnevnik Nove TV - 1 Od danas na snazi nova pravila za ulazak u Hrvatsku: Postoji nekoliko uvjeta, ali i rješenje ako ih ne ispunjavate Slika nije dostupna Nakon ledenog jutra, temperature u unutrašnjosti i dalje u minusu

Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima od kiše na sjevernom Jadranu, u središnjoj Hrvatskoj, Dalmaciji, Lici i Istri. Magla smanjuje vidljivost kroz Gorski kotar, ima je mjestimice i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb. U putničkom prometu nema poteškoća. Zbog nepovoljnih vremenskih prilika otkazani su katamarani iz Visa te iz Rijeke za Lošinj i Pag. (Hina)