Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U noći

Jak potres od čak 4 Richtera zatresao Dalmaciju: Epicentar 16 kilometara od Sinja

Jak potres kod Sinja (Foto: EMSC)
Jak potres kod Sinja (Foto: EMSC) Foto: EMSC
Noćas oko 3 sata seizmografi Seizmološke službe zabilježili su jak potres s epicentrom kod Donjeg Muća, 16 km zapadno od Sinja.

Potres je imao magnitudu 4.0 prema Richteru. Potres se osjetio u široj okolici Sinja.

Pročitajte i ovo Potres u blizini Rijeke Magnitude 3,1 Potres u blizini Rijeke: "Izuzetno jak i glasan zvuk. Kao da je nešto eksplodiralo" Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće"

Centar 112 imao je popriličan broj poziva uznemirenih građana. Hitan poziv uputila je i gospođa iz Sinja koja je Centru dojavila, kako su joj, usred potresa "popadale slike sa zida".

Prema za sada dostupnim podacima, nema dojava o materijalnoj šteti ili ozlijeđenim osobama.

Aktualno Konoplja uskoro legalna: ''Potražnja za lijekovima na bazi kanabisa je dosta velika, ima svoje mjesto u terapiji'' Konoplja (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Konoplja (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Konoplja (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Konoplja (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Korelija Radić Balažić (Foto: Dnenvik.hr) Hrvatska Konoplja uskoro legalna: ''Potražnja za lijekovima na bazi kanabisa je dosta velika, ima svoje mjesto u terapiji'' 1/3 >>


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene