Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavili ulaganja

Jadrolinija se oglasila o hororu na trajektu: "Ispričavamo se putnicima..."

Trajekt Jadrolinije na Mljetu
Trajekt Jadrolinije na Mljetu Foto: Facebook/Oglasnik otoka Korčule
Jadrolinija putnicima i otočanima uputila ispriku zbog loših uvjeta na trajektu Brestova te najavila i promjene.

Na trajektu Brestova koji prometuje od Prapratnog do Sobre uvjeti su katastrofalni, o čemu svjedoče i snimke objavljene u Facebook grupi Oglasnik otoka Korčule. Na njima se vidi da je garažu trajekta poplavilo more, ali i strašni uvjeti u brodskome WC-u.

Na upit DNEVNIK.hr-a o stanju na trajektu Brestova danas nam je odgovorila Jadrolinija. Njihov odgovor prenosimo u cijelosti.

"Svjesni smo nedostataka trajekta Brestova koji trenutno liniju Prapratno - Sobra održava kao zamjena.

Od idućeg tjedna na liniji će zaploviti trajekt Valun čime će ove poteškoće biti otklonjene te će znatno porasti i kvaliteta usluge na ovoj liniji. Našim se putnicima ispričavamo na neugodnosti, ali ipak napominjemo da sigurnost u niti jednom trenutku nije bila upitna.

Pročitajte i ovo Otpad Kaos na otoku Dragulj Jadrana zatrpan smećem, smrad je nesnošljiv: "Sezona je počela, a nama se već i crvi skupljaju"

Kada je riječ o čistoći sanitarnih čvorova, uputili smo zahtjev prema nadležnim službama vezano za trajekt Brestova te će naša interna kontrola svakako dodatno provjeravati situaciju na terenu.

Svjesni smo problema koji nastaju u periodu ljetne sezone kada porastom prometa raste i fluktuacija putnika kroz prostore broda te samim time raste i mogućnost naglog nastanka nereda bez obzira na napore posade, koja u plovidbi ima velik obujam poslova.

Pročitajte i ovo Lokalni ljudi u Papratnom konopom su pomogli trajektu Velun da pristane Otkazao motor Trajekt Jadrolinije sat i pol pokušavao pristati u luku: Pogledajte kako su lokalci spasili stvar

Razumijemo probleme otočana te se trudimo svojim ulaganjima imati na umu upravo povećanje kvalitete usluge kroz cijelu godinu.

Upravo je zato obnova flote u našem fokusu posljednjih godina. Investicije i nabavke novih brodova se izvršavaju s prioritetom zamjene najstarijih brodova u floti te praćenjem potreba i povećanja prometa na pojedinim linijama.

U daljnjim ćemo investicijama svakako imati na umu i ovu liniju budući da je dugoročni cilj sveukupna modernizacija i obnova flote."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene