Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro pitanje

'Najpouzdaniji Timov ministar spreman ga je rušiti. Kako će ga Marić pogledati u oči?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a i kratkih izjava Domagoja Ivana Miloševića i aktualnog ministra financija Zdravka Marića, koji je novi HDZ-ov kandidat za mandatara Vlade, brzo je reagirala bivša HDZ-ovka i bivša premijerka jadranka Kosor.

Nezavisna saborska zastupnika Jadranka Kosor objavila je niz statusa na svojem Twuitter profilu nakon sjednice predsjedništva HDZ-a (svoje bivše stranke, kojoj je bila šefica), u kojima komentira aktualnu političku krizu.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Za Dnevnik Nove TV Jandroković o uvjetima DP-a: "Tražit ćemo kreativna rješenja. Raskol u Mostu? Nisam iznenađen, puno je tu ega u malo prostora" Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači?

Zanimljivu konstataciju ima glede predloženog i sad u potpunosti službeno podržanog HDZ-ovog predloženog novog mandatara Zdravka Marića i njegovog šefa u Vladi, premijera Tihomira Oreškovića.

"A najpouzdaniji Timov ministar kojeg je ovaj osobito hvalio, spreman ga je rušiti. Kako će ga Marić pogledati u oči? Što će mu reći?", napisala je Kosor.

Izjavu Domagoja Ivana Miloševića o političkom iskustvu Marića, Kosor je ismijala. "Milošević kaže da 'Marić razumije kontekst i poznaje političke igrače'. Ne možeš vjerovati da odrasli ljudi opet misle imati lutku na koncu", zaključila je.

Nije poštedila niti izjavu Željka Reinera. "'Idealno bi bilo da Orešković sam podnese ostavku', kaže hladno Željko R. koji je prije pet mjeseci rekao da bi bilo idealno da je Tim PM", napisala je Kosor.

Na kraju će "idealno" ipak ovaj tjedan odlučiti saborski zastupnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene