Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čuvajte se poledice

VREMENSKA PROGNOZA: Izdržite još danas, sljedećih dana bit će i sunca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snijeg će danas padati u Gorskom kotaru, a malo snijega moglo bi pasti i u ostatku kontinenta.

Snijeg i susnježica te kiša koja će stvarati poledicu na cesti obilježit će današnji dan. Temperature će se kretati oko nule, a značajniji snježni pokrivač očekuje se na području Like i Gorskog kotara, rekli su za Dnevnik.hr u DHMZ-u.

Pročitajte i ovo Saharski pijesak iznad Varaždina, ilustracija Ljeto je uranilo Temperature do 30 stupnjeva, a onda nagla promjena: Danas nam stiže saharski pijesak, objavljeno upozorenje za neke građane Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

U većem dijelu unutrašnjosti pretežno oblačno povremeno s kišom koja će se smrzavati na tlu, ali mjestimice i susnježicom i snijegom uz stvaranje snježnog pokrivača, osobito u Gorskom kotaru. Poseban oprez na poledicu trebali bi obratiti stanovnici na zapadu i sjeverozapadu zemlje.

Puknuo dalekovod, zatvorena dionica autoceste

Sunčana razdoblja očekuju se tijekom nedjelje uglavnom na istoku zemlje. Na Jadranu oblačno s kišom, obilnijom na sjevernom dijelu. Temperatura u većini kopnenih krajeva uglavnom između -2 i 1, u Slavoniji i Baranji od -1 do 4, a u Lici i na Jadranu od 8 do 15°C.

Sutra se očekuje uglavnom suho, i možemo reći da počinje razdoblje suhog vremena, barem što se tiče prvog dijela tjedna. Na području Slavonije i Baranje bit će posebno sunčano, ali niske temperature očekuju se ujutro. Dnevna će ovisit će o duljini sunčanih razdoblja, a mogla bi biti između 2 i 5 celzijeva stupnja. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene