Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Počevši od danas, a ususret izborima, Mislav Bago će u Dnevniku Nove TV ugošćavati predstavnike dva najveća politička bloka. U Izbornim razgovorima sugovornici će odgovarati na pitanja po tematskim cjelinama. Današnja tema Izbornih razgovora biti će vanjska politika.


Mislav Bago će na tu temu u Dnevniku Nove TV razgovarati s Vesnom Pusić, predsjednicom HNS-a i bivšom ministricom vanjskih i europskih poslova i Mirom Kovačem, aktualnim tehničkim ministrom vanjskih i europskih poslova.

Vezani članci Slika nije dostupna REFORME ALI ... Most ne želi manje ministarstava, a MUP im je 'izuzetno bitan' Slika nije dostupna TKO JE BIO NAJŠIRE RUKE? Domoljubna koalicija objavila popis donatora

Kako bi riješili trenutačni problem sa Srbijom, tko su partneri Hrvatske u EU, koja je, po njima, najveća prijetnja nacionalnoj sigurnosti i je li RH sigurna zemlja samo su neka od pitanja koja će urednik i reporter Nove TV postaviti sugovornicima.

Između ostalog, upitani su i što misle koja je najbolju osobinu koju je kao šef diplomacije imao/la sugovornik/ca.

'Ja bih rekla poznavanje cijelog niza ljudi u europskim strukturama s obzirom sa svoju dugu diplomatsku karijeru', kazala je Pusić o Kovaču.

'Iskusna političarka, sveučilišna profesorica, gospođa, dama...', uzvratio je Kovač.

Izborni razgovori su na rasporedu svakoga dana do kraja ovog tjedna u sklopu Dnevnika Nove TV.

Ne propustite Dnevnik Nove TV u 19.15 sati na Novoj TV!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju