Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pitanje EU, odnosi sa Srbijom...

DNEVNIK NOVE TV U 19:15 - Pusić i Kovač u izbornom razgovoru s Mislavom Bagom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Počevši od danas, a ususret izborima, Mislav Bago će u Dnevniku Nove TV ugošćavati predstavnike dva najveća politička bloka. U Izbornim razgovorima sugovornici će odgovarati na pitanja po tematskim cjelinama. Današnja tema Izbornih razgovora biti će vanjska politika.

Mislav Bago će na tu temu u Dnevniku Nove TV razgovarati s Vesnom Pusić, predsjednicom HNS-a i bivšom ministricom vanjskih i europskih poslova i Mirom Kovačem, aktualnim tehničkim ministrom vanjskih i europskih poslova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Petrov o foteljama REFORME ALI ... Most ne želi manje ministarstava, a MUP im je 'izuzetno bitan' Slika nije dostupna Dobili 7,3 milijuna kuna TKO JE BIO NAJŠIRE RUKE? Domoljubna koalicija objavila popis donatora

Kako bi riješili trenutačni problem sa Srbijom, tko su partneri Hrvatske u EU, koja je, po njima, najveća prijetnja nacionalnoj sigurnosti i je li RH sigurna zemlja samo su neka od pitanja koja će urednik i reporter Nove TV postaviti sugovornicima.

Između ostalog, upitani su i što misle koja je najbolju osobinu koju je kao šef diplomacije imao/la sugovornik/ca.

'Ja bih rekla poznavanje cijelog niza ljudi u europskim strukturama s obzirom sa svoju dugu diplomatsku karijeru', kazala je Pusić o Kovaču.

'Iskusna političarka, sveučilišna profesorica, gospođa, dama...', uzvratio je Kovač.

Izborni razgovori su na rasporedu svakoga dana do kraja ovog tjedna u sklopu Dnevnika Nove TV.

Ne propustite Dnevnik Nove TV u 19.15 sati na Novoj TV!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene