Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izborni dan

Pratite najnovije informacije o izborima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV, vodeća televizija na hrvatskoj medijskoj sceni, koja i tijekom ovih izbora kreira najkvalitetniji i najrelevantniji sadržaj, za izborni dan pripremila je bogat i inovativan program, popraćen najmodernijom tehnologijom.

U 19 SATI OBJAVLJUJEMO REZULTATE IZLAZNIH ANKETA, U 22 SATA POČINJEMO S PRAĆENJEM REZULTATA UŽIVO.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor Kuglolov - 1 Digitalni projekti Veliki uspjeh Nove TV: Kuglolov u finalu prestižnog natjecanja

Sve najnovije informacije u izbornom danu pratite i na portalu Dnevnik.hr, kao i na našim društvenim mrežama. Tijekom dana, u posebnim izbornim vijestima izvještavat će se o izbornom procesu. U 18:00 počinje emisija Izbori 2016., za koju Mislav Bago sprema nekoliko ekskluzivnih materijala. Između ostalog, okupit će trojicu bivših predsjednika Sabora i razgovarati s njima o drugoj strani politike.

STANJE NA BIRALIŠTIMA PRATITE NA OVOM LINKU.

U 19:00 Nova TV objavit će prve procjene rezultata izbora i donijeti reakcije stranaka na njih. U 19:15 slijedi Dnevnik, a emisija Izbori 2016. nastavlja se odmah nakon njega.

Uz Mislava Bagu, u studiju će biti analitičar Nove TV profesor Tihomir Cipek te gošće komentatorice – bivše ministrice Željka Antunović i Bianca Matković.

Tijekom večeri analizirat će se rezultati izbora, a udarna novinarska imena javljat će se iz stranačkih stožera te Ureda predsjednice: Ivana Petrović, Andrija Jarak, Tatjana Krajač, Ivana Brkić Tomljenović, Anita Martinović, Josipa Krajinović, Barbara Štrbac, Martina Bolšec, Vjekoslav Đaić, Ivan Čorkalo, Petra Fabian Kapov.

Jedno od zaštitnih lica Informativnog programa, Petar Pereža, cijelog će dana biti u Državnom izbornom povjerenstvu, odakle će gledateljima donositi najnovije informacije.

Rezultati izbora prikazivat će se uz pomoć najmodernije tehnologije ne samo iz studija, nego i uživo s Markova trga grafičkim prikazima u stvarnom prostoru. Po prvi puta u Hrvatskoj, Mislav Bago pomoću posebnog programa moći će već iste večeri složiti i potencijalne koalicije te gledateljima prikazati omjere snaga. Dnevni urednik izbornog dana bit će Branimir Felger.

'Na Novoj TV sve je spremno za praćenje izborne noći. Ja se intenzivno pripremam za izbore da me ništa ne iznenadi. U višesatnoj emisiji u nedjelju imat ćemo prve procjene izlaznih rezultata, analize pa i objave neslužbenih rezultata koje će objavljivati DIP. Svakako će naši novinari biti u stožerima vodećih stranaka jer želimo među prvima čuti njihove reakcije i doznati ono najvažnije, u kojem smjeru bi moglo ići formiranje nove vlade', komentirao je Mislav Bago, voditelj projekta Izbori 2016.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene