Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZBORI 2015

HDZ utvrdio prijedloge kandidata na listama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po završetku sjednice Predsjedništva uslijedila je i sjednica Središnjeg odbora stranke na kojoj se raspravlja o izbornoj i programskoj strategiji, a potom bi trebala biti održana i sjednica Nacionalnog vijeća

Politički tajnik HDZ-a Tomislav Čuljak izjavio je u četvrtak kako su na današnjoj sjednici Predsjedništva te stranke utvrđeni prijedlozi kandidata na listama za predstojeće parlamentarne izbore te je najavio kako će u ponedjeljak na sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća te liste i usvojiti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još se čeka... Karamarko: Red je da MOST prvi sazna što HDZ misli o pojednim točkama Slika nije dostupna Nakon sastanka MOST predložio sporazum, HDZ i SDP odbili ga odmah potpisati

PARLAMENTARNI IZBOR 2015 Davorin Mlakar: 'Milanović je Sanaderov čovjek'

"HDZ je u završnoj fazi kandidacijskog postupka koji je iznimno demokratski. Našim županijskim organizacijama i zajednicama prepušteno je da daju svoje prijedloge kandidata za liste. Danas smo utvrdili na Predsjedništvu te prijedloge i sada se obavljaju daljnje konzultacije oko lista koje ćemo u sljedeći ponedjeljak na Predsjedništvu i Nacionalnom vijeću usvojiti", rekao je Čuljak nakon sjednice Predsjedništva.

Po završetku sjednice Predsjedništva uslijedila je i sjednica Središnjeg odbora stranke na kojoj se raspravlja o izbornoj i programskoj strategiji, a potom bi trebala biti održana i sjednica Nacionalnog vijeća.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene