Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stožer poziva na ujedinjenje

'Izaberimo one koji će zaustaviti odlazak mladih iz Vukovara ušminkanim cestama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Stožera je danas stigao apel kojim se poziva na ujedinjenje protiv 'nasilne i nenarodne politike koju provode hrvatski vlastodršci'.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara pozvao je građane Vukovara na izbore za gradonačelnika i gradsko vijeće. Konkretno, pozvali su sve 'domoljubne stranke,nezavisne liste i ugledne pojedince da se ujedine na predstojećim izborima'.

Pročitajte i ovo Donald Trump i Moon Jae (Foto: AFP) Sjeverna i Južna Koreja Trump južnokorejskom čelniku postavio škakljivo pitanje, a onda dobio lekciju iz povijesti Slika nije dostupna Pokazali političku volju KRAJ 42-GODIŠNJEG SUKOBA? Imaju "povijesnu priliku" za ujedinjenje

Apeliraju na sve 'domoljube, demokršćane, i sve ostale pozvane - istaknite jednog, zajedničkog, najkvalitetnijeg kandidata , koji će zastupati i provoditi nacionalnu, državotvornu politiku.'

Smatraju kako se treba ujediniti protiv 'nasilne i nenarodne politike koju provode hrvatski vlastodršci' i tvrde kako je za to potrebno nadiću sva međusobna neslaganja.

Stožer pozvao na bojkot trgovina vukovarskih Srba, stigle osude

'Zajedništvom izaberimo one koji će  zaustaviti odlazak mladih ušminkanim cestama. Vukovar je Hrvatska, Vukovar je iznimka, u Vukovaru je popis stanovništva falsificiran, u Vukovar organizirano dolaze srpski glasači iz Srbije glasovati protiv Hrvatske. Izdignite nacionalni interes iznad stranačkog Podredite osobne ambicije zajedničkim interesima. Vukovar ne zaslužuje nasilje i ne smije biti grad slučaj', poručili su iz Stožera.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene