Obavijesti Video Pretražite Navigacija
generalna proba

Zagrepčani će danas čuti detonacije, iz MORH-a pojasnili o čemu je riječ: Posebnu molbu uputili vlasnicima dronova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska vojska će provoditi aktivnosti tijekom petka i ponedjeljka zbog kojih se može očekivati pojačana buka. Iz MORH-a mole za razumijevanje.

U okviru programa na zagrebačkom Jarunu povodom 31. obljetnice ustrojavanja HV-a planirane su aktivnosti tijekom kojih se može očekivati pojačana buka u petak i ponedjeljak.

Može se očekivati detonacija slabijeg intenziteta na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Obilježava se Dan Hrvatske vojske i Dan Hrvatske kopnene vojske te 31. obljetnice ustrojavanja HV-a.

"U ponedjeljak 30. svibnja na RSC Jarun od 10 do 21 sati održat će se Taktičko-tehnički zbor naoružanja i opreme Hrvatske vojske te pokazne vježbe pripadnika HV-a, koje će uključivati prelete zrakoplova Hrvatskog ratnog zrakoplovstva iznad Zagreba, detonacije i druge aktivnosti. Generalna proba aktivnosti provodi se u petak, 27. svibnja", obavijestili su građane iz MORH-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna oštećeni automobili Policiji trebalo čak četiri sata da se oglasi o eksploziji u Zagrebu: Uputili posebno upozorenje građanima

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna REDOVNE AKTIVNOSTI Snažna detonacija uznemirila Zagrepčane, doznajemo o čemu se radi

Mole vlasnike dronova da ih u petak i ponedjeljak ne koriste na području Zagreba, kao i građane za razumijevanje zbog moguće buke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene