Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iza njega još jedna besana noć

Neutješni otac nakon pronalaska tijela u Savi: "Zvali su me iz policije. Idu Svi sveti. Što ću s mojom Marijanom? Gdje joj odnijeti cvijeće?"

Novi detalji nestanka Marijane Seifert - 3
Novi detalji nestanka Marijane Seifert - 3 Foto: Provjereno
Policija je jučer u koritu Save pronašla tijelo ženske osobe. Odmah su se pojavile sumnje da bi moglo biti riječi o nestaloj Marijani Seifert. Njezin otac kaže kako se jutros čuo s policijom.

Vijest da je jučer u poslijepodnevnim satima u Savi kod mjesta Dubrovčak Lijevi pronađeno tijelo ženske osobe brzo se proširila i medijima i društvenim mrežama.

Odmah se pojavila i sumnja da bi mogla biti riječ o nestaloj Marijani Seifert.

Policija ni jutros nije imala više detalja. Kazali su kako se tijelo trenutačno nalazi na Zavodu za sudsku medicinu, gdje se treba utvrditi identitet.

Nešto kasnije, objavili su kako na tijelu zasad nepoznate žene nisu uočene ozljede ili tragovi koji bi upućivali na činjenicu da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Marijanin otac Ivo Kovačević jutros je za DNEVNIK.hr rekao da je zvao policijsku postaju u Krugama, koja vodi slučaj te da su mu rekli kako se rezultati čekaju. 

No, kaže, zvali su ga prije toga iz policijske postaje u Heinzelovoj.

"Rekli su mi da to vjerojatno nije ona. Navodno je riječ o ženi staroj 45 godina, a tijelo je oko mjesec dana u vodi. Ne znam je li mi to olakšanje ili nije", govori utučeni otac. 

Iza njega je još jedna probdjevena noć, kao i iza supruge, Marijanine majke, koja, kaže, više ni ne izlazi van.

"Idu Svi sveti. Gdje ću stavit cvijeće? Imam svoju rodbinu, imam pokojnu sestru, znam di ću odnijet cvijeće. Šta ću sa mojom Marijanom? Na balkonu joj zapalit svijeću? A ne smijem zapalit još jer ne znam što je bilo", govori.

Pročitajte i ovo Novi detalji nestanka Marijane Seifert - 5 Nova sezona Novi detalji nestanka Marijane Seifert: Za Provjereno prvi put govore njezini roditelji, ali i svjedoci koji su je zadnji vidjeli

Pročitajte i ovo HGSS pretražuje rijeku Savu nema je šest dana Čeka se pad vodostaja: HGSS detaljno opisao potragu za nestalom Marijanom

Trenutačno se nalazi u Kninu, ali kaže da za nekoliko dana planira u Zagreb. 

"Prošli put sam bio u apartmanu, cijelu mirovinu sam potrošio. Kampirat ću u pred postajom, doći ću sa svojim autom ako treba. Želim da se javnost upozna i da vide ljudi. Ja ne kažem da policija ne radi svoj posao, ne mogu to tvrditi, ali mnoge su se kontradiktornosti pojavile. Kažu da je u Savi, kako oni znaju da je u Savi? Kao da ja nisam zaslužio bolje, sa 14,5 godina u vojsci, kao invalid?" govori. 

Marijana Seifert (38), pobjednica regionalnog Big Brothera 2011., nestala je 27. travnja ove godine.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene