Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KRIMINAL U AGROKORU

Todorić: "Podnosim kaznenu prijavu protiv odgovornih za kriminal"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Todorić je u novoj objavi na svom blogu prozvao Antu Ramljaka i Andreja Plenkovića da se pokušavaju "izvaditi nemuštim odgovorima i pronaći načine da se cijeli slučaj s roll up-om i trustom Madison Pacific nestane" te najavljuje da podnosi kaznenu prijavu.

"Nakon što su uhvaćeni s prstima u pekmezu iz Hong Konga, Ramljak i Plenković pokušavaju se izvaditi nemuštim odgovorima i pronaći načine da cijeli slučaj s roll up-om i trustom Madison Pacific nestane. Premijer je pritom hrvatskim građanima objasnio kako pate od kolektivne amnezije. Gospodine premijeru, ljudi pamte i sami stvaraju zaključke, nemojte ih podcjenjivati.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Ivana Petrović Analiza Ivane Petrović Potpuni debakl u slučaju Agrokora: "Otvara se novi problem, a DORH je Todorića trebao pitati ključno pitanje vezano za rusku banku"

Gospodin Ramljak pak u današnjoj prezentaciji nudi spasonosno rješenje u kojem nema apsolutno ništa osim demagogije i nastavka pogodovanja interesnim grupama. Rješenja su više nego dobra, najprije će imati minimalni rast kako bi svemu umanjio vrijednost, a onda će, transparentno i vjerodostojno kao i do sada, u bescjenje rasprodati tvrtke i njihovu imovinu. Baš kao što sam i predvidio - kriminal u Agrokoru dobiva zastrašujuću dimenziju, a odgovori na pitanja o roll up-u te ulozi Madison Pacifica iza kojih se kriju odgovori i otkriva stvarni razmjer pljačke i dalje se ciljano prešućuju. Zbog svega toga podnosim kaznenu prijavu protiv odgovornih za kriminal koji se svakodnevno nastavlja", piše Ivica Todorić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene