Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dao joj rok

Pernar bračnom paru Sinčić-Palfi dao ultimatum, Vladimira ga istjerala iz kuće: "O tome ovisi hoćemo li Bunjac i ja ostati u Živom zidu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Pernar je na kraju dana ipak razgovarao s bračnim parom Sinčić-Palfi, no umjesto primirja čini se da se sukob samo produbio. Pernar je Palfi dao ultimatum i zatražio njenu ostavku Glavnom odboru.

"Upravo sam razgovarao s Vladimirom Palfi i Ivanom Sinčićem, rekao sam joj da je nakon sve štete koju je napravila ostavka u Glavnom odboru stranke jedini moralni čin koji u ovom treenutku može učiniti", napisao je na Facebooku Ivan Pernar u srijedu oko 23:30.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KRIZA UPRAVLJANJA IZAŠAO BI IZ STRANKE, ALI NE ZNA KAKO Tajnik Živog zida tvrdi: 'Nemam kome podnijeti ostavku' Slika nije dostupna Sad kad su postali igrač... ŠTO SE DOGAĐA - Ipak ništa od novog Živog zida?

Vladimiri Palfi Pernar je postavio ultimatum. "Rekao sam joj da ima vremena do sutra u 10 sati i da u 11 sati sutra ujutro u Saboru radimo presicu za novinare, ovisno o njenoj odluci zavisi hoćemo li kolega Bunjac i ja ostati u Živom zidu", napisao je Pernar, a potom otkrio da ga je Palfi nakon toga - istjerala iz kuće.

"Vladimira mi je na to rekla da izvolim izaći iz njene kuće, a Sinčić da su javnost i članovi uz nju. Nažalost, taj čovjek i dalje živi odvojen od stvarnosti. Kao što sam i ranije rekao, sudbina Živog zida u rukama je samo jedne osobe koja i dalje ne vidi ono što vidi ostatak države i uporno ju u svemu podržava bez obzira na sve", napisao je Sinčić.

Palfi je u srijedu, gostujući u Dnevniku Nove TV, poručila Pernaru da očekuje njegov poziv. "Ja čekam da me nazove. Slobodno me nazovi bilo kad", poručila mu je preko malog ekrana Palfi, što je Pernar očito poslušao.

 

Taj je intervju Pernar također komentirao na svom profilu. "Uopće ne shvaća ozbiljnost situacije i odbija priznati odgovornost za cijeli kaos", kratko je napisao ispod linka.

Bunjac: "Žalosno je gledati kraljicu Živog zida kako javno laže"

Branimir Bunjac je, pak, tijekom večeri također reagirao na riječi Vladimire Palfi, tvrdeći da - laže. "Žalosno je gledati kraljicu Živoga zida kako javno laže da ne zna tko je poskrivečki snimao sastanak u stanu Vuletića i poslao izrezani video Jutarnjem listu. Čak mi i sam Vuletić upravo piše da je zgrožen tim postupkom i da je sve učinjeno bez njegovoga znanja", napisao je Bunjac na Facebooku u postu kojeg je nazvao "idemo delati".

"Još je žalosnije gledati formalnog predsjednika stranke koji poziva na izgradnju Živoga zida, a uz njega su isključivo oni koji primaju plaću ili honorare od stranke. Na trenutak me podsjetio na Milana Bandića koji također podršku kupuje novcem ili podjelom funkcija", piše Bunjac, pitajući gdje su sad svi oni aktivisti koji su bili spremni dati zadnju minutu privatnog vremena i zadnju kunu da bi branili interese Živog zida i hrvatskog naroda.

"Vrijeme manipulacija očito se približilo kraju, ostaje još samo jedno rješenje, a to su unutarstranački izbori.
Na žalost, svi koji znaju na koji način funkcionira stranka svjesni su da su šanse za bilo kakve izbore, a osobito demokratske, upravo minimalne", zaključio je Bunjac, poručivši da će se boriti do kraja.

Aktualno Raspametila Instagram: Hrvatska "kraljica selfieja" već dugo nije okinula ovako dobar Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Foto: Instagram Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Foto: Instagram Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Foto: Instagram Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Foto: Instagram Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Foto: Instagram +4 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Celebrity Raspametila Instagram: Hrvatska "kraljica selfieja" već dugo nije okinula ovako dobar 1/10 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene