Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Odbjegli Korade dnevno državu stoji 300 tisuća kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska se policija trenutno nalazi pred jednim od najvećih izazova. Naime, hvata pomahnitalog, naoružanog generala Ivana Koradea, koji je pobio četvero ljudi te osigurava posjet najčuvanijeg čovjeka na svijetu, Georgea Busha. U policiji tvrde da imaju snage za oboje!

Na hvatanju Koradea dnevno sudjeluje oko 400 policajaca. Time odbjegli general svaki dan državu stoji 300.000 kuna. Samo na dnevnice policajaca dosad je potrošeno oko 680.000 kuna.

Pročitajte i ovo Pojačajte oprez u prometu! Pokrovitelj Osiguraj.me Pojačajte oprez u prometu: Najviše nesreća događa se na suhim kolnicima, i to u vrijeme putovanja s posla Ljubav koja nadilazi vrijeme Pokrovitelj Generali Ljubav koja nadilazi vrijeme: Kako uz pomoć financijskog plana zaštititi najmilije i usaditi dobre navike

Državna je tajna koliko će policajaca sudjelovati na osiguranju predsjednika Busha. No, sigurno je da će ih sudjelovati nekoliko tisuća.

Glasnogovronik Ravnateljstva policije, Krunoslav Borovec, tvrdi kako je hrvatska policija sposobna istovremeno obavljati niz zahtjevnih operacija pa tako i ove dvije - hvatanje Koradea te osiguranje Busha.

Mirjana Hrga je o ovoj temi detaljno razgovarala s Krunoslavom Borovcem u emisiji '10 do 8' koju možete pogledati u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene