Obavijesti Pretražite Navigacija
Račun nije potreban

POZVALI KUPCE DA IH VRATE - IKEA povlači s tržišta Patrull zaštitne ogradice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrtka IKEA objavila je u četvrtak da Patrull zaštitne ogradice za djecu nisu sigurne te pozvala kupce da ih odmah prestanu koristiti i vrate u robnu kuću IKEA uz puni povrat novca.

U priopćenju navode kako su zaprimili izvješća kupaca o neočekivanom otvaranju tih ogradica zbog čega su djeca pala niz stube. Prilikom pojedinih nezgoda djeci je bila potrebna medicinska pomoć. Iako je proizvod zadovoljio sve važeće sigurnosne standarde, naknadno provedena istraga nezavisnog instituta pokazala je kako mehanizam za zaključavanje nije pouzdan i predstavlja rizik za malu djecu.

Pročitajte i ovo Snježna mećava ''PIDŽAMA-PARTY'' Mnogima je to san, njima se posrećilo zbog snijega: Mećava ih zarobila u IKEA-i Ikea širi se društvenim mrežama Poznati trgovački lanac upozorava kupce na lažnu nagradnu igru: "Nikome ne šaljite svoje osobne podatke"

IKEA želi spriječiti bilo kakav rizik za sigurnost djece i zato poziva sve kupce koji imaju zaštitne ogradice Patrull Klamma i Patrull Fast da ih odmah prestanu koristiti i vrate u robnu kuću IKEA uz puni povrat novca.

Dokaz o kupnji (račun) nije potreban, a više informacija dostupno je na stranici IKEA.hr. Kupci mogu kontaktirati i službu za kupce na broj 01/445-5444.

"IKEA ima nultu stopu tolerancije prema bilo kakvoj opasnosti za sigurnost djece. Ljudima želimo ponuditi sigurne i zdrave proizvode. Uvijek reagiramo kada postoje indikacije o sigurnosnim problemima s bilo kojim od naših proizvoda. Za nas je neprihvatljivo da za vrijeme igre postoji rizik od ozljede i zato zbog opreza povlačimo sve Patrull zaštitne ogradice", naglasila je Maria Thörn, menadžerica poslovnog odjela Dječja IKEA. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene