Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pripadnici oružanih snaga danas su se probili do sela Razvođe kako bi dostavili lijekove i pružili medicinsku pomoć jednom starijem bračnom paru.


Pripadnici Bojne za specijalna djelovanja (BSD), među kojima i jedan bolničar, zbrinuli su danas, 9. veljače 2012. osamdesetrogodišnjeg stanovnika sela Razvođe kod Drniša, kojem je zbog otvorene rane na potkoljenci, hitno bila potrebna medicinska pomoć, priopćio je MORH.

Vezani članci Prosvjed u Mjanmaru 02 Eskalacija nasilja u Mjanmaru: Vojnici opet pucali na mirne prosvjednike, ima i ozlijeđenih Domagoj Mikić na Zavižanu - 1 I na debelim minusima HGSS-ovci imaju posla: "Ljudi često steknu krivi dojam"

Zbog snježnih oborina i nemogućnosti izlaska na teren nadležnih medicinskih djelatnika, pet pripadnika OS RH nakon više od dva kilometra hoda po snijegom zametenom putu, koristeći krplje za noge i štapove za hodanje, stigli su do sela Razvođe i zbrinuli ozlijeđenog gospodina, a njegovoj supruzi, koja je srčani bolesnik, dostavili su potrebne lijekove.