Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska udruga poslodavaca drži da pad BDP od 2,1% nije tragičan te da treba nastaviti s reformama.


Dok Hrvatska udruga poslodavaca drži da pad BDP-a od 2,1 posto nije tragičan, te da treba nastaviti s reformama, Udruga izvoznika podsjeća da postoji nekoliko velikih izvoznih industrija, koje su zbog problema generirali ovakav pad BDP-a. I jedni i drugi Vladi daju podršku.

>> Milanović: Između Vlade i poslodavaca nije bilo sukoba, pa nema ni mirenja

Vezani članci Davor Majetić, HUP (Foto: Dnevnik.hr) Majetić o paketu mjera za spas gospodarstva: "Radna mjesta su prioritet" Bernard Jakelić Nakon prijave više od 10 djelatnica Pravobraniteljica podnijela kaznenu prijavu protiv Jakelića. Direktor HUP-a: "S njim smo raskinuli radni odnos"

'Mislim da treba nastaviti reforme s kojima su počeli, prije svega investicijske izgradnje i tu moramo biti realni. Ne možemo očekivati rezultate u šest mjeseci ili u godinu dana', kazao je Darinko Bago, predsjednik Hrvatskih izvoznika.

'Sigurno da te brojke ne treba shvatiti previše tragično, jer još uvijek imamo situaciju u kojoj mi sami možemo upravljati stvarima, ovisno je o nama. Ova je brojka upozorenje da sve ono što se radi treba ubrzati', kazao je Davor Majetić, direktor HUP-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.