Policija je uzela iskaz od Hrvoja Zekanovića zbog vrećice s bijelim prahom u Saboru. Zekanović ih je pozvao da uzmu iskaz i od predsjednika Milanovića.


Nezavisni saborski zastupnik Hrvoje Zekanović otkrio je u srijedu da su policajci došli u Hrvatski sabor uzeti od njega iskaz zbog vrećice s bijelim prahom, koju je prošlog tjedna pokazao za saborskom govornicom i pozvao da se uzme iskaz i od predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Zekanović je prošlog tjedna izveo performans u Saboru pokazujući vrećicu s bijelim prahom, kazavši da ju je pronašao na Pantovčaku, aludirajući time da se Milanović drogira.

Nino Raspudić Paljba po Vladi: "Ćorić se umorio više od Jasmina Stavrosa i Vojka V, pa su ga poslali u HNB na odmor"

Aktualno prijepodne Oporba podijeljena oko povezivanja ulaska Finske i Švedske u NATO s BiH: Radnička fronta podržala Milanovića

„Upravo su u Sabor došli policajci koji će uzeti iskaz zbog brašna koje sam donio prošlog tjedna u Hrvatski sabor, obzirom na sumnju gospodina na čelu države da je unutra bilo nešto što ne bi trebalo biti u Saboru”, rekao je Zekanović u slobodnom govoru.

Zekanović je potom pozvao glavnu državnu odvjetnicu Zlatu Hrvoj Šipek da isto tako istraži Milanovićeve navode da njega plaćaju Andrej Plenković i neki arapski investitori "vrećom novaca".

„Jeste li zadnjih dana otišli kod predsjednika Zorana Milanovića i uzeli od njega iskaz o transferima novca”, upitao je Zekanović državnu odvjetnicu.

Neka DORH radi svoj posao ili neka Hrvoj Šipek kaže da Milanović nije normalan i laže, poručio je. „Istražiti, procesuirati, zatvoriti ili staviti u ludnicu, nema treće mogućnosti”, kaže Zekanović.

Podsjetimo se kako izgledao Zekanovićev performans u Saboru.   

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju