Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi insurtech meetup

Hrvoje Bujas, suosnivač startupa Osiguraj.me: „Obvezno auto osiguranje uvest ćemo u 21. stoljeće“

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako se prilagoditi digitalizaciji osiguranja i kakve promjene možemo očekivati na domaćem tržištu bile su teme prvog insurtech meetupa u regiji koji se u utorak održao u Zagrebu.

O promjenama u inače konzervativnoj industriji osiguranja razgovarali smo s jednim od panelista meetupa, Hrvojem Bujasom, poznatim domaćim internet poduzetnikom i suosnivačem insurtecha startupa Osiguraj.me.

Pročitajte i ovo Branka Prišlić i Viktorija Bednjanec Nema garancije Bi li manji porez značio i niže cijene kave u kafićima? "Treba ga ukinuti jer ga nigdje u okruženju nema" Slika nije dostupna NEPRIHVATLJIVO! Udruga Glas poduzetnika protiv kazni za one koji ne upišu promjenu valute: "Do sada nije bilo takvih slučajeva u Europi"

"Digitalizacija unutar samog segmenta osiguranja, pogotovo obveznog auto osiguranja nije donijela neke značajne promjene na tržištu, no to je nešto što moramo mijenjati. Kada dođete na tehnički pregled, vi morate pokazati papirnato osiguranje i to želimo promijeniti. Namjeravamo digitalizirati obvezno auto osiguranje i uvesti ga u 21. stoljeće", kazao je Bujas koji je uz Osiguraj.me poznat i po projektima kao što su GoHome i CrnoJaje.

Prvi insurtech startup na regionalnom tržištu

Njegov startup Osiguraj.me prvi je insurtech startup na regionalnom tržištu čiji je primarni cilj da se kupovina auto osiguranja modernizira i dovede na razinu ostatka Europe.

"Osiguraj.me nudi čitav niz benefita za kupce koji kupuju online ili putem svojih pametnih telefona. Nakon što kupite policu, možete automatski otići na tehnički pregled i obaviti sve što vam je potrebno. Uz najjeftiniju policu obveznog auto osiguranja dobivate čitav niz poklona. Dobivate kupon vrijednosti na Crnom Jaju, SOS asistenciju u trajanju od jedne godine i tisuću kuna popusta na Crnom Jaju. Kad već morate imati obvezno auto osiguranje, kupite najpovoljnije i dobit ćete hrpu poklona uz to", kaže Bujas.

Ističe kako online prodaja polica obveznog auto osiguranja u Hrvatskoj iznosi tek 3 posto.

"Najveći paket poklona"

"Našim kupcima nudimo najveći paket poklona ikad, jednostavnu kupnju i plaćanje, a e-policu dobivate na vaš e-mail i možete ići na tehnički pregled. Želimo mijenjati pravila igre”, kaže Hrvoje Bujas, suosnivač servisa Osiguraj.me.

Osiguraj.me je novi internetski servis putem kojeg možete ugovoriti auto osiguranje u samo par klikova na stranici i uz dodatne pogodnosti. Kako se u Hrvatskoj tek manji postotak osiguranja ugovara putem interneta, ovo je za već iskusni tim, koji stoji iza Crnog Jajeta, pravi izazov, ali i prilika.

Sve ponude i povoljnosti koje nudi Osiguraj.me možete provjeriti na https://www.osiguraj.me/
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene