Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve priznao

Hrvatski konzul u Bitoli autom udario pješaka i pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv 52-godišnjeg počasnog hrvatskog konzula u Bitoli, koji je upravljajući vozilom s diplomatskim pločicama udario pešaka, a potom pobjegao s mjesta nesreće te ozljeđenom nije pružio prvi pomoć, makedonska policija je podnijela dvije kaznene prijave, javljaju agencije.

Prometna nesreća se dogodila prije tri dana kada je hrvatski konzul pod neutvrđenim okolnostima udario automobilom 21-godišnjeg mladića iz Prilepa, koji je u tom trenutku prelazio ulicu, ali se ne navodi da li se nesreća dogodila na pješačkom prijelazu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..."

Mladić je s teškim ozljedama prevezen u Klinički centar u Bitoli. Glasnogovornik policijske uprave Đoko Strezovski kaže kako je počasni konzul u izjavi policiji sve priznao i precizno opisao nesretni događaj. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene